Contact

Kamers

Gastenboek

Hotel Aphrodite ligt aan een prachtige baai bij het plaatsje Bozburun, net buiten het dorp op een unieke locatie direct aan de zee. Het authentieke kleine hotel is te voet en per boot bereikbaar. Bij aankomst word je bagage per boot naar het hotel gebracht. Het hotel ligt 400 meter van de weg af en is niet met de auto bereikbaar. Lopen van het hotel naar Bozborun centrum is een wandeling van ongeveer 20 minuten. Deze vakantie geeft u veel ontspanning en rust.
Houdt u van rust, een persoonlijke benadering en heerlijk Turks eten, dit alles kan hotel Aphrodite u bieden. Aan het privéstrand hoeft u zich niet te vervelen. Zwemmen kunt u altijd direct vanaf de kant. Er is een steiger, er zijn ligstoelen, kano’s en een roeiboot, waar gratis gebruik van kan worden gemaakt. Voor de meer avontuurlijke mensen, worden er diverse dagtochten georganiseerd in de omgeving en op het water
Hotel Aphrodite is ook een leuke aanlegplaats voor zeilers die willen genieten van een drankje of een heerlijk diner op het terras met uitzicht op de baai. Voor de zeilers is er een douche en men kan gebruik maken van een wasmachine. Er is een mogelijkheid gebruik te maken van wireless internet.